Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Έλληνες, ιδού ο νέος σας Πρωθυπουργός [ΒΙΝΤΕΟ]


Χρειάστηκαν τρία ραντεβού για τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Στελεχών, ώσπου οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να καταλήξουν στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου. Ο 11ος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, από την μεταπολίτευση, έγινε...




κατά κοινή ομολογία αποδεκτός, αφού είχε προηγηθεί έντονο πολιτικό παρασκήνιο και διαβουλεύσεις, με πιέσεις ακόμη και από την Ευρώπη.

Χρειάστηκαν να περάσουν 4 ολόκληρες ώρες, μέχρι από την... καμινάδα του κονκλάβιου να βγει λευκός καπνός.

Περίπου στις 2.30 μ.μ. πρώτος εξήλθε το Προεδρικού Μεγάρου, εμφανώς ανακουφισμένος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.



Ακολούθησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και τελευταίο εξήλθε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πεζός κατευθύνθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου.



Ο Λουκάς Παπαδήμος παρέμεινε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Κάρολο Παπούλια.

Περίπου δύο ώρες νωρίτερα, 12.10, ακριβώς 2 ώρες μετά την έναρξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο.



Η τρίτη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών έμελε να είναι και... η φαρμακερή.



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στο Μέγαρο στις 9.30

Στις 10.10 ξεκίνησε η πολυπόθητη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.