Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Μην τρελαθούμε κιόλας!Η Εύα είναι η γυναίκα που έσωσε τον καπιταλισμό;

H Εύα Καϊλή κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των διεθνών media με την στάση που τήρησε τις περασμένες εβδομάδες ,όταν ... 

όλα τα βλέμματα του κόσμου ήταν στραμμένα στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής αστάθειας και όχι μόνο όμως.Το παιγνίδι των ΜΜΕ είναι ίδιο σε ολόκληρο τον κόσμο.Φυσικά και η εφάνιση της Εύας έπαιξε σημαντικό ρόλο-δείτε άλλωστε και την φωτογραφία που επέλεξε - προκειμένου να αποφασίσει το  Business Insider να της κάνει συνέντευξη και μάλιστα να την αποθεώσει δίνοντας τον τίτλο «Η πιο δημοφιλής Ελληνίδα βουλευτής στον κόσμο» .Στις 4 Νοεμβρίου  το Business Insider ,είχε δημοσιεύσει την είδηση πως η Εύα αποφάσισε την τελευταία στιγμή να στηρίξει με την ψήφο εμπιστοσύνης της  την κυβέρνηση και είχε δόσει τίτλο «Αυτή η γυναίκα μόλις βοήθησε να διασωθεί το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα!» . Έλεος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.