Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Εεεε όχι και φίλοι

Εδώ και κάποιες εβδομάδες οι φήμες θέλουν τον Πέτρο Λαγούτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη να είναι ζευγάρι. Παρόλα αυτά κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα....

Μετά την πρόσφατη δήλωση του Ορέστη Τζιόβα ότι εκείνος φταίει για το χωρισμό του με την Κατερίνα, ο Πέτρος Λαγούτης κλήθηκε να πει τη γνώμη του.«Προς τιμήν του που το παραδέχθηκε», είπε ο ηθοποιός στην κάμερα του Star.   Ενω συνέχισε όταν ρωτήθηκε
«Η λέξη φίλος για μένα είναι πολύ συγκεκριμένη. Με τον Ορέστη είμαστε δύο πολύ καλοί γνωστοί»,  λέγοντας ακόμα οτι: «Δεν έχουμε υπάρξει ποτέ φίλοι, φίλοι. Δεν έχω επαφή με τον Ορέστη, δεν ξέρω τι κάνει, αλλά φαντάζομαι ότι για κάθε άνθρωπο ένας χωρισμός είναι δύσκολος. Δεν μου πέφτει, όμως, λόγος να μιλήσω για τον Ορέστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.