Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

"Διαστρέβλωσαν την πρωτοβουλία μας" λένε τώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Προφανώς γιατί κατάλαβαν πως ο Πετσάλνικος,ως πρόεδρος της βουλής δεν θα τους αφήσει ατιμώρητους.Έτσι πριν λίγο ο υφυπουργός υγείας Μάρκος Μπόλαρης,εξέδωσε ανακοίνωση-συγγνώμης, προς τον κ.Πετσάλνικο.ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

"Η πρωτοβουλία των Βουλευτών, όπως αυτή εκδηλώθηκε το βράδυ της 9 Νοεμβρίου 2011, σε συνάντηση που έγινε χρονικά μετά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, είναι απολύτως σαφές ότι δεν στρεφόταν κατά, ούτε τασσόταν υπέρ συγκεκριμένης υπόδειξης για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Η αγωνία μας που εκφράστηκε προς κορυφαία στελέχη του Κινήματος (Βενιζέλο, Ρέππα, Χρυσοχοΐδη, Παπουτσή, Σκανδαλίδη, Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου) και μεταφέρθηκε στα θεσμικά όργανα (Γραμματέα Κ.Ο. και Γραμματέα Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη) εστιάστηκε στο κρισιμότατο για την χώρα ζήτημα της άμεσης επιλογής του Πρωθυπουργού. Υπογραμμίσαμε ότι μετά την ατελέσφορη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο είναι αξίωση μας να υπάρξει ομόφωνη απόφαση της ηγεσίας του Κινήματος, εντός της νύχτας, επιλέγοντας ισχυρή προσωπικότητα για τη θέση του Πρωθυπουργού.

Η επιχείρηση διαστρέβλωσης της πρωτοβουλίας μας αφορά και χαρακτηρίζει αυτούς που την επιχειρούν.

Ως Βουλευτές είμαστε ικανοποιημένοι αφού η πολιτική στόχευση της πρωτοβουλίας μας ευοδώθηκε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.