Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Άλλες δυο συλλήψεις για ΦΠΑ

Σε δύο νέες συλλήψεις, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, για συνολικές οφειλές ΦΠΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ....
 Έτσι εκτός από τον επιχειρηματία Κυριάκο Οικονόμου, της Μακεδονικής Εταιρίας Χάρτου στη Θεσσαλονίκη, για μη καταβολή οφειλών από ΦΠΑ από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου ύψους 258.000 ευρώ και μη απόδοση Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών για το διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεμβρίου ύψους 491.000 ευρώ, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ συνέλαβαν τους νόμιμους εκπροσώπους των εταιριών:

- DΜ ABETE, κατασκευαστική εταιρεία στην Κόρινθο, με οφειλές ΦΠΑ ύψους 189.000 ευρώ για την περίοδο από 1η Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου. Συνελήφθη ο Κυριάκος Λέκκας.

 - Κεμερλής και ΣΙΑ ΟΕ, εμπορία χαρτοκιβωτίων στην Κόρινθο, με οφειλές ΦΠΑ 159.000 από 1η Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου. Συνελήφθη ο Αριστείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.