Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Βρήκε την μάνα του μέσω facebook

Tο περιστατικό συνέβη στο Αγρίνιο και ο 35χρονος άνδρας δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ενασχόληση του με τον χώρο κοινωνικής δικτύωσης το facebook θα τον οδηγούσε στα ίχνη της μητέρας του.
Ο 35χρονος ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο και όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί του ξέρουν πως μεγάλωσε χωρίς την μητέρα του. Μία ημέρα ο 35χρονος δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας από μία άγνωστη κοπέλα στην ίδια περίπου ηλικία με αυτόν.

Το αίτημά της έγινε αμέσως αποδεκτό και μετά από λίγη ώρα ο 35χρονος δέχθηκε από την κοπέλα το εξής μήνυμα « θέλεις να μιλήσεις με την μητέρα σου;».

Σύμφωνα με το dete.gr, ο άνδρας μόλις είδε το μήνυμα συγκλονίστηκε και αμέσως θέλησε να επικοινωνήσει με την άγνωστη κοπέλα. Ετσι και έγινε! Έμαθε πως πρόκειται για γνωστή της μητέρας του. Ο 35χρονος θα βρεθεί σε λίγες ημερες κοντά στην μητέρα του, την οποία έχει να δει από τα παιδικά του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.