Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η προσβολή έχει και όρια

Η ελληνική οικονομική κρίση φαίνεται ότι δίνει σε κάποιους την ευκαιρία στο εξωτερικό να προσβάλουν συνεχώς την Ελλάδα έτσι λοιπόν ένα νέο τηλεοπτικό παιχνίδι με τίτλο...
"Go Greek for a week" κάνει απόψε πρεμιέρα στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Channel 4. Σε αυτό το ριάλιτι τρεις οικογένειες καλούνται να ζήσουν κατά κάποιο τρόπο την ελληνική πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τα όσα λοιπόν αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Βρετανοί πολίτες θα καλούνται να ζήσουν όπως οι Έλληνες  μάλιστα στο δελτίο τύπου του καναλιού, κατά την διάρκεια του ριάλιτι, παράλληλα με τις εμπειρίες των συμμετεχόντων , θα υπάρχουν ειδικοί που θα σχολιάζουν το τρόπο ζωής των Ελλήνων. Φυσικά  ελπίζουμε οι κύριοι που σχολιάζουν να φροντίσουν να μεταδώσουν την πραγματικότητα και όχι ότι τους συμφέρει για να προσβάλουν έναν λαό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.