Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αποδοκίμασαν (πάλι) τον Άδωνη [ΒΙΝΤΕΟ]

Με συνθήματα διαμαρτυρίας κατά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.ΟΣ. υποδέχτηκαν οι φοιτητές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας στη Νέα Μηχανιώνα, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Άδωνη Γεωργιάδη...


Οι σπουδαστές εξέφρασαν την έντονη αποδοκιμασία τους στο πρόσωπό του και δεν τον άφησαν να μιλήσει παρά τις επίμονες προσπάθειες του να πάρει το λόγο, και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει.
Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ με τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή να του θέτει επιτακτικά το ζήτημα της άμεσης αποκατάστασης των κτιρίων της Ακαδημίας ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στις σχολές τους οι σπουδαστές της Ακαδημίας, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε διάφορα κτίρια.
Λογάριασαν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο καθώς οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές με πανό και συνθήματα αποδοκίμασαν την κυβέρνηση αλλά και τον υφυπουργό Ναυτιλίας.
Δείτε το βίντεο μετά το 6:10




πηγή:tsiliadoros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.