Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η Madonna στο Superbowl

Η πιο πολυσυζητημένη καλλιτεχνική εμφάνιση της χρονιάς είναι εκείνη στο ημίχρονο του Superbowl. Είναι από εκείνα τα event που φτιάχνουν καριέρες και επαναφέρουν στο προσκήνιο καλλιτέχνες... που είχαν χάσει την επαφή με την κορυφή αλλά και γεμίζουν τα κουτσομπολίστικα έντυπα με τόνους μελάνι. Για το φετινό Superbowl έγινε μία επιλογή που σίγουρα θα συζητηθεί αφού η star της βραδιάς θα είναι η Madonna. Από την ώρα που ανακοινώθηκε ποια θα τραγουδήσει στο μεγάλο event της 5ης Φεβρουαρίου ξεκίνησε η συζήτηση κατά πόσο ήταν σοφή η επιλογή αφού ναι μεν η Madonna είναι υπέρλαμπρο αστέρι αλλά πολλές φορές στο παρελθόν έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις προκλητικές της εμφανίσεις. Και το πρόβλημα με το Superbowl είναι ότι θεωρείται για τις ΗΠΑ κάτι σαν οικογενειακή διασκέδαση με τους διαφημιστές να συναγωνίζονται για το ποιος θα εντυπωσιάσει το κοινό με τις νέες του διαφημίσεις. Οπότε το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται σε μία τέτοια εκδήλωση είναι τη Madonna να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Αν θα επιβεβαιώσει τις Κασάνδρες; Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.