Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Πόσο θα κάναν μαζί σου υπομονή κυρά Τατιάνα ?

Ανακοίνωση με την οποιά καταγγέλουν την απαράδεκτη κίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου να επιλέγει να κάνει εκπομπές με μη θεμιτά μέσα κόβοντας το ψωμι απο ...
τεχνικούς καταγγέλει με ανακοινώση της η ΕΤΙΤΑ. Διαβάστε την ανακοινωση κατά της κυρά Τατιάνας...


Η εκπομπή του STAR CHANNEL «ΜΙΛΑ» με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων και σε τρεις διαφορετικές μέρες, πρόβαλε στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού ισάριθμα ρεπορτάζ, των οποίων τα πλάνα ήταν τραβηγμένα από κινητό ή από άλλα μέσα. ..
Οπερατέρ των πλάνων αυτών ήταν οι συμπαρουσιάστριες της εκπομπής που μάλλον δεν αρκούνται στα δημοσιογραφικά τους καθήκοντα, αφού όπως φαίνεται θέλουν να ασκήσουν και καθήκοντα τεχνικών και συγκεκριμένα οπερατέρ. Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια είναι παράνομη αφού ο νόμος ορίζει σαφώς πως για να ασκήσεις τα καθήκοντα του οπερατέρ πρέπει απαραίτητα να υπάρχει και η ανάλογη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Η καταπάτηση του νόμου αυτού φέρει ποινικές ευθύνες. Ποινικές ευθύνες έχουν επίσης και όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής (αρχισυνταξία- παραγωγή), αφού γνώριζαν πως τα συγκεκριμένα πλάνα ήταν τραβηγμένα από τις συμπαρουσιάστριες της εκπομπής και όχι από κάποιο νόμιμο τηλεοπτικό συνεργείο και παρόλα αυτά τα έπαιξαν στον τηλεοπτικό αέρα.
Και ενώ τις δύο πρώτες φορές μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έκαναν αυστηρότατες συστάσεις στην αρχισυνταξία και την παραγωγή της εκπομπής, εκείνοι παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσαν ότι δεν θα ξανασυμβεί, προέβησαν και σε καινούριο ρεπορτάζ με νέα τέτοιου είδους πλάνα.
Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας καθώς και τους υπεύθυνους της εκπομπής πως, αφού εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια που υπήρχαν, η συγκεκριμένη υπόθεση παίρνει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και ετοιμάζονται οι ανάλογες αγωγές και μηνύσεις σε όλους τους υπεύθυνους καθώς και η ανάλογη καταγγελία προς το πειθαρχικό της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Εκτός από το νομικό σκέλος της υπόθεσης αγαπητοί συνάδελφοι υπάρχει και το ηθικό. Για αυτό τον λόγο λοιπόν θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «ΜΙΛΑ», που δείχνει πόσο πολύ εκτιμά την δουλειά των τεχνικών καθώς και το πόσο πολύ σέβεται το σωματείο τους, αφού από την μια αναλαμβάνουν καθήκοντα οπερατέρ οι άσχετες με το αντικείμενο συνεργάτιδες της εκπομπής απαξιώνοντας έτσι την δουλειά μας και από την άλλη γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους τις ενστάσεις και τις συστάσεις των μελών του Δ.Σ. της Ένωσής μας.
Η συνέχεια στα Ελληνικά δικαστήρια…

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΕΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Το ψωμί σου -το μεροκάματο- το διασφαλίζεις με την ποιότητα της εργασίας που σε καθιστά αναγκαίο.Με συντεχνιακές θέσεις και απειλές Δικαστηρίων μακροπρόθεσμα τίποτα δεν γίνεται (Βλ.Λινοτύπες παλιότερα ).Κατανοώ την ανάγκη για εργασία και το οτι Τατιάνες θα γίνουν πολιορκητικός κριός εργασιακών δικαιώμάτων.' Ομως η κυρία είνι παλιά Τατιάνα και αδίστακτη άρα απολύτως κατάλληλη για το ρόλο που τις ανέθεσαν οι εργοδότες.
    ΥΓ.Το Τατιάνες το δέχεται και η ίδια αφού μόνη της έλεγε πως στην Τατιάνα δεν χωρούν Τατιανιές.
    ΥΓ.Σε αίτηση διαζυγιόυ της ισχυριζότανε οτι ο πρώτος άνδρας της προσπαθούσε να την εκδώσει για να απαλλαγεί απο φορολογικές υποχρεώσεις και να εκμαυλίσει τους ελεγκτές.Από μικρή φαινότανε τη Τατιάνα ήτανε.
    ΥΓ.Παιδιά καλή προστασία της κάστας αλλά μή ξεχνάτε και το προίόν που παράγει η παλιοΤατιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.