Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Οι σταρ που... πενηντάρισαν

Τι 30, τι 40, τι 50 για το Χόλυγουντ φέτος Τι 30, τι 40, τι 50 για το Χόλυγουντ φέτος...
Λες... και ήταν χθες που ο Ταμ Κρουζ χόρευε στην ταινία του 1983 «Risky Business», ο Τζιμ Κάρει ήταν απλώς ο «Ace Ventura: Pet Detective» και η Ντεμί Μουρ παντρεύτηκε τον Μπρους Γουίλις και ζούσε στο Αίνταχο με τα τρία παιδιά τους.
Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει!
Το 2012 έχει ήδη φέρει την «πτώση» της Ντεμί Μουρ, λόγω των ψυχολογικών της, μετά τον χωρισμό από τον 30χρονο Άστον Κούτσερ, αλλά από την άλλη και την μεγάλη επιτυχία του «ώριμου» πλέον Τομ Κρουζ, με την ταινία «Mission: Impossible - Ghost Protocol», την πιο ακριβοπληρωμένη σε αμοιβή για αυτήν της καριέρας του.
Η αμερικανική τηλεόραση και ο κινηματογράφος, από την άλλη, «γιορτάζει» φέτος τα 50ά γενέθλια και άλλων σταρ. Ο Στιβ Καρέλ, γνωστός από την δημοφιλή σειρά «The Office»,  η Πόλα Αμπντούλ, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ, και ο Μπαζ Λάχραμ είναι μεταξύ αυτών.
Παρόλα αυτά, η ηλικία καλά κάνει και δεν τους πτοεί, από ό,τι φαίνεται, καθώς οι περισσότεροι έχουν πολλά σχέδια για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.