Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μικρά - μικρά θέματα για media


*Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)...




Sport media news

@ Το ΕURO 2012 και η προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας, έχουν την… τιμητική τους στη συχνότητα της ΝΕΤ καθώς το κανάλι έχει προγραμματίσει μια σειρά οκτώ εκπομπών υπό τον γενικό τίτλο «Euronet». Αύριο, Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 18:15, στη δεύτερη εκπομπή θα προβληθούν αφιερώματα στη δευτεραθλήτρια Ευρώπης Γερμανία και στον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ο οποίος μιλά για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του αλλά και για τη συνεργασία του με τον Βέσλι Σνέιντερ. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε και ένα αφιέρωμα στην ομάδα που κατέκτησε το EURO το 1968, την Ιταλία του Αντζελο Ντομενγκίνι.

Media news

@ Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ανακοίνωσε την επαναπρόσληψη 63 συμβασιούχων (169 είχαν αποχωρήσει). Αναλυτικά εδώ η λίστα με όσους επιστρέφουν στη δημόσια τηλεόραση.

@ Ενδεικτικό το σχόλιο της Γιώτας Δημητρακοπούλου από τη στήλη «Opinions» στο enimerosi24.gr «Α τσα της και σιγά που θα έλειπε! Το νέο κελεπούρι της κρατικής η Αβρούσιν Λιλιάνα, που βλέπουμε ότι επιστρέφει. Δριμύτερη να φανταστούμε! Με τις εκπομπές της να παίζουν πλέον από το πρωί μέχρι το βράδυ και στα 3 channels της ΕΡΤ. Έτσι για να την εμπεδώσουμε!».

@ Μιας και… γεμίζει σιγά σιγά και πάλι το Ραδιομέγαρο, ας ελπίσουμε πως θα επαναφέρουν και τη νυχτερινή βάρδια, που έχει καταργηθεί στην ΕΡΤ εδώ και 15 ημέρες. Ενδεικτικό πως αργά χθες, μετά το τέλος του Eurogroup, όλα τα κανάλια έβγαλαν έκτατο δελτίο εκτός από τη ΝΕΤ, που πρόβαλλε… ταινία!

@ Δεν έγινε δεκτή από το Δ.Σ. της ΕΡΤ η παραίτηση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης, Βασίλη Μπίτση. Ο ίδιος όμως επιμένει σε αυτή και απέστειλε αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους συναδέλφους του: Σημασία έχει να ξέρεις πότε φεύγεις, βάζοντας όρια στην προσωπική και επαγγελματική σου αξιοπρέπεια. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί κρατήσατε την ενημέρωση που παρέχει η ΕΡΤ σε υψηλά επαγγελματικά επίπεδα».

@ Παράταση θα ζητήσει κατά πάσα πιθανότητα η Ελλάδα για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, αφού φαίνεται πολύ δύσκολο αυτή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012. Η ελληνική πλευρά λέγεται ότι θα ζητήσει παράταση ως τις αρχές του 2014.

@ Τα Δ.Σ. των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ απέστειλαν επιστολή στο Δ.Σ. του ALTER: «Με έκπληξη σήμερα διαπιστώσαμε ότι ο “αέρας” του ALTER που εκπέμπει μέσω Υμηττού διεκόπη χωρίς να οφείλεται σε τεχνική βλάβη. Ζητάμε επίσημη πληροφόρηση για τους λόγους που οδήγησαν στο ουσιαστικό κλείσιμο του σταθμού και την απαξίωσή του ενώ συνεχίζεται η διαδικασία υπαγωγής του στο άρθρο 99».

Radio news

@ Εξελίξεις σήμερα στο ΡΑΔΙΟ 9 (ιδιοκτησίας Δημήτρη Κοντομηνά) καθώς σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους και παραγωγούς πως ο σταθμός αλλάζει πολιτική κατεύθυνση και περνάει στο… μνημονιακό μέτωπο! Εξ ου και παραιτήθηκαν ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης και ο διευθυντής του σταθμού Μάνος Κακλαμάνος. Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους, που μεταδόθηκε από τον… αέρα του σταθμού, αναφέρθηκε πως «Η εκπομπή ΑΕ” ολοκλήρωσε την εταιρική της χρήση, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί “αμετάκλητα παραιτούνται από τη ραδιοφωνική τους κυριαρχία και σας περιμένουν στο Αγαλμα του Κολοκοτρώνη την Κυριακή στις 17:00 για τα περαιτέρω».

Συνδικαλιστικά

@ Οι εργαζόμενοι του «Φιλάθλου», με ανακοίνωσή τους… θύμισαν την παρουσία τους και την κατάσταση μιας εφημερίδας που έχει να κυκλοφορήσει από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Παρασκήνιο

@ Μετά τον Σταμάτη Μαλέλη, και ο Πάνος Παναγιώτου εντάχθηκε στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές. Το 1994 ανέλαβε γενικός διευθυντής της τότε ΕΤ2, το 1995 με απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου ορίστηκε πρόεδρος στην ΕΡΤ (αντικαθιστώντας τον Ευγένιο Γιαννακόπουλο) και αποχώρησε το 2002, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Αγγελο Στάγκο, αρθρογραφώντας στο έκτοτε στο «Εθνος».

Τηλεθεάσεις

@ Πρώτο πρόγραμμα της Πέμπτης ήταν, όπως κάθε βράδυ (!), οι «Βασιλιάδες» με 2.166.000 τηλεθεατές και ακολούθησε, επίσης του MEGA, το «Ερωτας και Τιμωρία» (1.619.000). Τρίτο ήταν το «Πάμε Πακέτο» του ALPHA (1.434.000).

@ Πρώτο δελτίο ήταν ξανά του MEGA με 1.340.000 τηλεθεατές και ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 1.090.000

@ Στα πρωινά της ζώνης 10:00-13:00 πρώτο ήταν το «Πρωινό mou» του MEGA με 28,4% κι ακολούθησαν «Πρωινό Ant1» με 20,8% και το «ΣΚΑΪ Τώρα» (19%), σταθερά ανεβασμένη στις μετρήσεις της Nielsen η Πόπη Τσαπανίδου.

Λέσχες / σύνδεσμοι ξένων ομάδων

@ Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal καλεί τα μέλη και τους φίλους της, το Σάββατο 11/02, ώρα 17:00, στην έδρα της Λέσχης (Δημητσάνας 58, 3ος όροφος), για να παρακολουθήσουμε μαζί τον αγώνα πρωταθλήματος Sunderland - Arsenal. Για περισσότερες πληροφορίες: www.arsenalhellas.gr

@ Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της ότι το Σάββατο 11 Φεβρουάριου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Mancheter Utd στο Old Trafford για τη Premier League. Στις κερκίδες θα βρεθούν και 2 μέλη μας. To match θα ξεκινήσει στις 14:45 το μεσημέρι & η Λέσχη μας (Μάχης Πόγραδετς 6, Σεπόλια 10443, πλησίον ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ) θα είναι ανοικτά από τις 14:15. Για περισσότερες πληροφορίες: www.liverpool.gr.

@ Το Bayern Athens Club Crusaders 97 θα πραγματοποιήσει την ετήσια συγκέντρωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στα γραφεία του συνδέσμου. Θα ακολουθήσει η προβολή του αγώνα Freiburg - FC Bayern στις 19:30. Για περισσότερες πληροφορίες: www.crusaders97.com.

Δείτε απόψε

@ Χθες δεν μεταδόθηκε εκτάκτως και προβάλλεται απόψε, στις 23:00 στο MEGA, η «Ερευνα» με τον Παύλο Τσίμα να ταξιδεύει στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Εξι μήνες μετά την Ελλάδα, άλλη μία χώρα, η Ιρλανδία, υπέγραψε μνημόνιο με την τρόικα και ανέλαβε να εφαρμόσει την ίδια συνταγή. Ενα χρόνο μετά την Ελλάδα και μια τρίτη χώρα, η Πορτογαλία, μπήκε στο κλαμπ του μνημονίου και της λιτότητας. Πώς τα πάνε, λοιπόν, οι δύο ομοιοπαθείς μας; Πώς λειτουργεί εκεί η συνταγή της τρόικα- όπως εδώ ή διαφορετικά; Καλύτερα ή χειρότερα;

Οι ατάκες

@ Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζει τα… γλυκά (σ.σ. cupcakes) που χρησιμοποίησε για σουτιέν η Δούκισσα Νομικού στα Madwalk: «Αυτό το πράγμα τονίζει τις ρώγες της» (pic 1). Γιωργάκη; Τζιζ!

@ «Εγώ πουλάω τη χώρα και εσύ είσαι ο πατριώτης; Ποιος είσαι εσύ, που θα μου μιλήσεις έτσι εμένα; Ντροπή σας ντροπή σας»: τάδε έφη Γιάννης Μιχελάκης στο πρωινό του ΑΝΤ1, απευθυνόμενος στον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη: «Αυτά τα κολπάκια στο κόμμα σας, όχι σε μένα. Εσείς υπογράψατε και πουλάτε φέτες φέτες τη χώρα» ήταν η… πληρωμένη απάντηση (pic 2)!

Η απορία

@ Αφού οι συνδικαλιστές μας καλούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις και πορείες, γιατί προκηρύσσουν απεργίες σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ;

Η φωτό της ημέρας

@ Το πρώτο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού World Press Photo 2011 κέρδισε η φωτογραφία που τράβηξε στην Υεμένη ο Ισπανός φωτογράφος των «New York Times»Σαμουελ Αράδα, η οποία αποτυπώνει την Αραβική Άνοιξη. Πρόκειται για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο της περιόδου της λαϊκής εξέγερσης κατά του απερχόμενου προέδρου Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, όταν διαδηλωτές χρησιμοποίησαν ένα τζαμί ως υπαίθριο νοσοκομείο για να φροντίσουν τους τραυματίες (pic 3).

@ Αν μας έλειψε; Πλάκα πλάκα (pic 4)…




Το βίντεο της ημέρας

@ Μετά το «ξεπατώθηκα» (το είχε ξεστομίσει στο «Wipe Out»), ο Τρύφωνας Σαμαράς πέταξε και νέα ατάκα: «Ξεβιδώθηκα!».


*στο soccerplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.