Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

«Η Κυβέρνηση υπηρετεί τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και όχι την Κοινωνία»

Σχετικά με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε στην έκθεσή της για την ανεργία, η ΕΛΣΤΑΤ, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την ώρα που ο Ελληνικός Λαός δοκιμάζεται στις πιο σκληρές συνθήκες επιβίωσης, της σύγχρονης ιστορίας του –έτσι όπως του επιφύλαξαν οι συνεταίροι του ΔΝΤ– το κυβερνητικό ενδιαφέρον αναλώνετε μόνο γύρω από τις ανάγκες του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Η καλπάζουσα τάση της ανεργίας, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, λαμβάνει μέγεθος χιονοστιβάδας που σαρώνει στο πέρασμα της όχι μόνο τα αστικά κέντρα αλλά και την περιφέρεια.

Μέσα στις επικρατούσες συνθήκες του εργασιακού Μεσαίωνα, η αδήλωτη εργασία και η υποαπασχόληση γίνεται πια «νομοθετική πράξη».

Η Κυβέρνηση της Εγχώριας Τρόικας επιμηκύνει διαρκώς, την αρνητική της επίδοση, αποτυγχάνοντας να απαντήσει δραστικά στο αίτημα της Νέας Γενιάς για εργασία, που με γοργούς ρυθμούς χτυπά την πόρτα του εξωτερικού.

Το πλέον δυσάρεστο είναι ότι, δεν διαφαίνεται πουθενά ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την ύφεση, ένα αισιόδοξο πλάνο τερματισμού της απώλειας θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.