Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Καλυβάτσης για Νταλάρα: «Ας φάει και κανένα γιαούρτι»!

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Σωτήρη Καλυβάτση σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Γιώργος Νταλάρας. Μπορεί πολλοί συνάδελφοί του να...


 καταδικάζουν την επίθεση στον τραγουδιστή και να είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας, ο ηθοποιός όμως δεν έχει την ίδια άποψη. Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Made in star» πώς κρίνει την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Νταλάρας, χωρίς δεύτερη σκέψη και με τρομερή ειλικρίνεια δήλωσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που τόσα χρόνια ήταν συνηθισμένοι να τρώνε χαβιάρι. Δεν πειράζει ας φάνε και κανένα γιαουρτάκι, καλό κάνει».

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο ρε Καλυβάτση να εισαι καλα που εχουμε και καποιον να συμφωνει με το λαο.
    Βγηκαν ολοι και μας ζαλισαν να μην πω τι γιατι εφαγε ο νταλαρας το γιαουρτι φοβουμενοι μηπως ερθει και η σειρα τους.
    Αλλη φορα να βουτανε τη γλωσσα τους στο μυαλο τους πριν πουν κατι γιατι τους ακουει πολυς κοσμος και ειδικα τωρα που η ανοχη και η αντοχη του λαου τελειωνει.
    Και να φανταστουν οτι αυτα ειναι η προθερμανση μετα θα ερθουν τα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.