Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παρέλαση ονομάτων αλλα και χαμός στο dancing


Ποιοι celebrities ετοιμάζονται για το "Dancing with the stars";

Οι ετοιμασίες για το “Dancing with the stars 3” έχουν ξεκινήσει και οι άνθρωποι του Ant1 ετοιμάζονται πυρετωδώς αλλα και αναζητούν τα ονοματα που θα χορεψουν. Ποιοι είναι, όμως, οι εγχώριοι celebrities που έχουν δεχτεί πρόταση για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο χορό; και τι έχουν απαντησει ;
Η παραγωγή έχει καταλήξει στα 20 πρόσωπα από τα οποία θα διαλέξουν τους συμμετέχοντες για το show χορού, αλλά κρατά τη λίστα σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Η Λάουρα Νάργες, που δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε πολύ να χορέψει στο “Dancing”, ο Γιώργος Τσαλίκης που παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και η Νικολέτα Ράλλη είναι μερικά από τα πρώτα ονόματα.

Ακόμη, πρόταση για το show έχει δεχτεί ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας και το κορίτσι του καιρού του Alpha Μαρία Φραγκάκη.

Θετικές στο ενδεχόμενο να εντυπωσιάσουν με τις χορευτικές φιγούρες τους είναι και η Δούκισσα Νομικού με την Έλενα Παπαβασιλείου που έχουν δεχτεί πρόταση και είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν στο παιχνίδι.
Ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Σπύρος Σούλης και ο Μάρκος Σεφερλής είναι μερικά ακόμη από τα ονόματα που δέχτηκαν πρόταση για το “Dancing”, ενώ τα τελευταία ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν των: Βάνα Μπάρμπα, Κρυσταλλία από τους Otherview και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Την ιδια λωρα παντως υπάρχει ολοκλήρο σενάριο για την παρουσιάστρια διαβάστε εδω και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.