Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Άκαρπη η συνάντηση ΕΣΗΕΑ - ΕΙΗΕΑ για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Άκαρπη απέβη η πρώτη συνάντηση μεταξύ του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΔΣ των Εκδοτών Εφημερίδων για την κατάρτιση νέας Συλλογικής...



Σύμβασης Εργασίας. Για την ακρίβεια υπήρξε χάος μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων και των ιδιοκτητών, οι οποίοι θέλουν να παγιώσουν τη σφαγή που έχουν επιβάλει στα "μαγαζιά" τους και επιπλέον αν γίνεται να πετύχουν και νέες μειώσεις, αγνοώντας το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 επιχειρήσεις που δεν έχουν κάνει την παραμικρή μείωση και συνεχίζουν να τιμούν τη σύμβαση του 2009.

Επιπλέον, οι εκδότες φέρονται να ζήτησαν την μη διάκριση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών συντακτών, θέλοντας εκ νέου συμπίεση μισθών προς τα κάτω. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τα μέσα Απριλίου, αμέσως μετά το Πάσχα.

Την Πέμπτη, η ΕΣΗΕΑ θα συναντηθεί με τους κανάρχες ενώ αμέσως μετά θα υπάρξει σύγκληση του Μεικτού στην Ένωση, προκειμένου να τοποθετηθούν οι εκπρόσωποι των Μέσων και να χαραχθεί κοινή γραμμή απέναντι στη λαίλαπα των εργοδοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.