Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Πώς να μαλακώσετε το ξερό ψωμί

Πολλές φορές μας "ξεμένει" ψωμί απο τις προηγούμενες ημέρες και λυπόμαστε να το πετάξουμε. Πέρα απο το...
να το βάλουμε στην τοστιέρα, υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος για να τπο κάνουμε και πάλι τραγανό και νόστιμο.  Για να το μαλακώσουμε, μπορούμε να το τυλίξουμε σε μια υγρή πετσέτα, να το βάλουμε στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄ και θα έχουμε και πάλι ζεστο και μαλακό ψωμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.