Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

"Αναπόφευκτη η έξοδος της Ελλάδας"

"Γιατί η ελληνική έξοδος είναι αναπόφευκτη;" διερωτάται το Al Jazeera στον τίτλο δημοσιεύματος, και επισημαίνει στη συνέχεια ότι παρά το αποτέλεσμα των εκλογών -ακόμα και στην περίπτωση άμεσου σχηματισμού κυβέρνησης- η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη είναι αναπόφευκτη.

"Γιατί; Επειδή....

 το πρόγραμμα που επιβάλλει η τρόικα, το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Ένωση στη χώρα, παραλύει ό, τι έχει απομείνει από την ελληνική οικονομία" σημειώνει το Al Jazeera.

"Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι πιο φθηνή, ωστόσο η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δεν θα ανεχθεί να επαναδιαπραγματευθεί το σχέδιο διάσωσης" αναφέρεται στο δημοσίευμα, όπως τονίζει το enikos.gr.

"Άλλωστε η Royal Bank of Scotland -σύμφωνα με επίσημα στοιχεία- υποστηρίζει ότι οι πιθανότητες η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη στους επόμενους 12-18 μήνες, υπερβαίνουν σε ποσοστό το 90 τοις εκατό, ενώ ο όμιλος της Citigroup σημειώνει ότι οι πιθανότητες είναι 50-75 τοις εκατό" τονίζεται στο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.