Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δεν ήταν τελικά μέλη της Χρυσής Αυγής ούτε αυτοί που επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους.

O ΣΥΡΙΖΑ είχε βιαστεί αυτή φορά να βγάλει ανακοίνωση και να χαρακτηρίσει ως μέλη της Χρυσής Αυγής τους δράστες.
Δεν ήταν τελικά μέλη της Χρυσής Αυγής οι 6 Έλληνες που επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους αλιεργάτες στο Πέραμα. Οι 6 Έλληνες 5 άνδρες και μια γυναίκα με...


 καλυμμένα τα πρόσωπά τους οδηγήθηκαν στις 11.30 το πρωί στην Εισαγγελία Πειραιά και αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης.

Πάντως κανένας από τους συλληφθέντες δεν είχε μπλουζάκι της Χ.Α όπως κατήγγειλε το ένα από τα θύματα της επίθεσης.. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύοντας την γνωστή του ευαισθησία για το θέμα των επιθέσεων σε αλλοδαπούς είχε εκδώσει ανακοίνωση που στοχοποιούσε την Χρυσή Αυγή επειδή ένας από τους μάρτυρες θύματα της επίθεσης είχε καταγγείλει ότι ένας από τους δράστες φορούσε μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής.

Το θύμα του ξυλοδαρμού




πηγή:defencenet.gr

3 σχόλια:

  1. ο ευαγγελατος θα στενοχωρηθει.περιμενε να ειναι χρυσυγιτες.τα ωραια ρεπορταζ ωραια καιγονται.ζητω η δημοσιογραφια του τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερό ρεπορτάζ! μπράβο σας! φασίστες ήταν και τραμπούκοι αυτό δεν αλλαζει όσοι λάσπη και να θέλετε να ρίξετε για να καλυφθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε,δεν αμφιβάλλει κανείς οτι πρόκειται για τραμπούκους.Επειδή όμως κάποιοι έσπευσαν να κατηγορήσουν συγκεκριμένο χώρο, έπρεπε να γίνει η διευκρίνηση.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.