Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το Euronews θα μιλά ελληνικά

Η ελληνική γίνεται η 12η γλώσσα στην οποία θα εκπέμπει το δίκτυοΗ ελληνική γίνεται η 12η γλώσσα στην οποία θα εκπέμπει το δίκτυο...
Η ελληνική γίνεται η 12η γλώσσα στην οποία θα εκπέμπεται το πρόγραμμα του Euronews, με τη δημιουργία ενός 24ωρου ειδησεογραφικού καναλιού στα ελληνικά, που θα έχει έδρα την Αθήνα.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, για πρώτη φορά στην ιστορία του Euronews, δημιουργείται μία τοπική μονάδα στην Αθήνα, με Έλληνες και Κύπριους δημοσιογράφους.
Πρόκειται για την ελληνική έκδοση του Euronews, για την τηλεόραση και το internet, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τους Έλληνες σε όλο τον πλανήτη.
Για μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και για την επιτυχία της οποίας εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι, έκανε λόγο ο κ. Ταγματάρχης. Τόνισε επίσης το γεγονός ότι με την ευόδωση του στόχου αυτού, 3,5 δισεκατομμύρια εν δυνάμει τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τι διαδραματίζεται στην πολιτική, οικονομική, πολιτιστική ζωή του τόπου μας.
Τα εγκαίνια του νέου 24ωρου ειδησεογραφικό καναλιού αναμένεται να γίνουν τον Δεκέμβριο του 2012, ενώ περισσότεροι από 30 επαγγελματίες των ΜΜΕ θα προσληφθούν από το Euronews.
Το Euronews είναι το πρώτο διεθνές ειδησεογραφικό κανάλι στην Ευρώπη και καλύπτει την παγκόσμια επικαιρότητα σε συνεχή ροή, σε όλο τον πλανήτη. Ιδρύθηκε το 1993 στη Λυών της Γαλλίας, διατίθεται σε 350 εκατομμύρια νοικοκυριά, σε 155 χώρες και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.