Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Αλγερινοί ρήμαξαν τα ΙΧ στη Κορινθία

Συνελήφθησαν την Κυριακή δύο Αλγερινοί, ηλικίας 22 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για 10 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οχήματα στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας, καθώς και μία υπόθεση....

κλοπής σε βάρος πολίτη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τις υποθέσεις αυτές καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δυο δράστες αφού διέρρηξαν την Κυριακή συνολικά 10 οχήματα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον, το πρωί της ίδιας ημέρας, στον προαστιακό σταθμό του Κιάτου, είχαν αφαιρέσει από έναν Ελληνα, μία τσάντα που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και χρηματικό ποσό.

Παράλληλα, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36 ναρκωτικά δισκία, καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.