Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Επιβάτες και πλήρωμα σκότωσαν στο ξύλο δύο επίδοξους αεροπειρατές.

Δύο επιβάτες εσωτερικής πτήσης στην Κίνα που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της πόλης Xinjiang πέθαναν σε νοσοκομείο από τραύματα. Σύμφωνα με το κινεζικό Global Times οι δύο επιβάτες αποπειράθηκαν να...


 πραγματοποιήσουν αεροπειρατεία στο αεροσκάφος, επιβάτες όμως και πλήρωμα όμως αντέδρασαν τόσο βίαια που στην κυριολεξία τους σκότωσαν στο ξύλο.

Το αεροσκάφος όπου σημειώθηκε το αιματηρό γεγονός ανήκει στην εταιρεία Tianjin Airlines. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συνολικά 6 άτομα αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν την αεροπειρατεία, προσπαθώντας να εισέλθουν στο πιλοτήριο του αεροσκάφους αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς επιβάτες και πλήρωμα τους χτύπησαν βίαια.

Πληροφορίες για τους υπόλοιπους 4 επίδοξους αεροπειρατές δεν υπάρχουν παρά μόνο ότι δύο από αυτούς νοσηλεύονται ακρωτηριασμένοι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν εκπρόσωπος των κρατικών αρχών οι επιβάτες ήταν Ουιγούροι από την ομώνυμη επαρχία η οποία επιθυμεί την ανεξαρτησία της από την Κίνα.

πηγή:defencnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.