Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Νέα λίστα - φωτιά με τις καταθέσεις όλων των βουλευτών αλλά και χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό

Δεν έχει τέλος το όργιο με τις καταθέσεις και τα "μαύρα" των πολιτικών προσώπων της χώρας, εν ενεργία και μη, που βρίσκονται σε λίστες του ΣΔΟΕ ή της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτή τη φορά, μία νέα λίστα βλέπει το φως της δημοσιότητας, περιλαμβάνοντας τις καταθέσεις εν ενεργεία ή μη βουλευτών όλων των κομμάτων, με κάποιους από αυτούς να έχουν φυγαδεύσει στο εξωτερικό καταθέσεις από ελληνικές τράπεζες. Δείτε τους, ΟΛΟΥΣ....



Η δημοσιοποίηση της λίστας αυτής με την ετικέτα «καταθέσεις στο εξωτερικό» δημιούργησε θόρυβο με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις. Η Μάγια Τσόκλη η οποία εμφάνιζε καταθέσεις 750.000 ευρώ στην Alpha και 175.000 στην Eurobank προέβη ήδη σε δήλωση (δείτε την στο τέλος του άρθρου), με την οποία ξεκαθαρίζει την κατάσταση και χαρακτηρίζει ανόητους όσους ουσιαστικά κατασκεύασαν αυτήν τη λίστα για δημιουργία εντυπώσεων. Όπως γράφει η οικογένειά της «ευρώ δεν έχει βγάλει από την Ελλάδα» και σημειώνει ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους. «Η λίστα αυτή λοιπόν είναι καθαρό προϊόν φαντασίας με προφανή πολιτικό στόχο!» υπογραμμίζει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.Για κατασκευαμένη λίστα με πολιτικά κίνητρα κάνει λόγο και η ΕλίζαΒόζενμπεργκ ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος δεν επιβεβαιώνει την λίστα.










Διαβάστε την πλήρη δήλωση της Μάγιας Τσόκλη, όπως την ανήρτησε στο Facebook:

Δεν ξέρω ποιοι ανόητοι και για ποιους λόγους δημιούργησαν μια λίστα με ονόματα πολιτικών που έχουν τάχα καταθέσεις στο εξωτερικό. Με έκπληξη είδα και το δικό μου όνομα να φιγουράρει μεταξύ τους. Καθότι οι πληροφορίες που με αφορούν είναι εντελώς ψευδείς –ευρώ δεν έχει βγάλει η οικογένειά μου από την Ελλάδα- υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους! Η λίστα αυτή λοιπόν είναι καθαρό προϊόν φαντασίας με προφανή πολιτικό στόχο! Επειδή οι εποχές είναι περίεργες και πονηρές, θα σας παρακαλούσα θερμά να μην είστε εύπιστοι. Καλημέρα σας.

Για την ιστορία, την λίστα δημοσίευσε το Θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.