Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Απολύθηκε ο Ντι Ματέο


O Roberto De Matteo, ο άνθρωπος που οδήγησε την Chelsea στην κατάκτηση του Champions League, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, μετά την απόλυσή του από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ομάδας...



Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Αιτία, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αθλητικών εφημερίδων από την Αγγλία, στάθηκε η ήττα με 3-0 από την Γιουβέντους, στο Τορίνο.

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο ως επικρατέστεροι αντικαταστάτες, τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, εμφανίζονται οι Ράφα Μπενίτεθ και Αβραάμ Γκραντ. Όπως εκτιμάται, τότε η διοίκηση της Τσέλσι θα επιχειρήσει το «colpo grosso» φέρνοντας στο Λονδίνο τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Λονδίνου, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η διοίκηση ένιωσε πως ήταν ανάγκη ο σύλλογος να συνεχίσει να βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν ανακοινώσεις για τον νέο προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.