Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., εξάρθρωσης συνδικάτου λαθρεμπορίας καυσίμων!

Όλες οι πληροφορίες στο planet-greece

Πρατηριούχοι, υπάλληλοι διυλιστηρίων, λογιστές και βυτιοφορείς μπλεγμένοι σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι λαθρεμπορίας καυσίμων και φοροδιαφυγής. Μέχρι στιγμής η ζημία του κρατους από τους διαφυγόντες φόρους υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ....



Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί αστυνομική επιχείρηση της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας στην περιοχή της Αττικής, για την εξάρθρωση κυκλωμάτων λαθρεμπορίας μεγάλων ποσοτήτων υγρών καυσίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, το κύκλωμα έπαιρνε με εικονικά τιμολόγια πετρέλαιο και βενζίνη από τα διυλιστήρια. Χρέωνε πολύ λιγότερα στα τιμολόγια κι έβγαζε τεράστια κέρδη, ζημιώνοντας, βέβαια το δημόσιο. Όμως δε σταματούσαν εκεί. Διέθεταν και "πειραγμένες" αντλίες, με τις οποίες έκλεβαν τους πελάτες, που γέμιζαν τα ρεζερβουάρ τους.

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη οκτώ ατόμων για φορολογικά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα άτομα που εμπλέκονται στα παραπάνω κυκλώματα φέρονται να διακινούσαν παράνομα καύσιμα, κάνοντας χρήση εικονικών τιμολογίων.

Οι διαφυγόντες φόροι από τη δράση τους υπολογίζεται μάλιστα ότι υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.