Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ποια μαγείρισσα με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες το έχει... γυρίσει στο delivery; (ΦΩΤΟ)


Τα "χρυσά της χέρια" δεν σταματούν να μαγειρεύουν, ακόμα και τώρα που δεν την βλέπουμε στις οθόνες μας. Γιατί η κυρία...

Βέφα Αλεξιάδου, είναι γεννημένη μαγείρισσα και επιχειρηματίας.

Τόσα χρόνια στο χώρο, έμαθε γενιές και γενιές Eλληνίδων να μαγειρεύουν γρήγορα νόστιμα και οικονομικά, μέσα από την τηλεόραση και τα βιβλία της.

Σήμερα όμως, η Βέφα Αλεξιάδου κάνει την γνώση της... delivery και προσφέρει σε "πακέτο" τις απίστευτες σπιτικές γεύσεις της, στους κατοίκους των Βορείων προαστίων.

Η ιδέα της "εθνικής μας μαγείρισσας" είχε μεγάλη επιτυχία, αφού καθημερινά οι παραγγελίες αυξάνονται, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Το καθημερινό μενού -που αλλάζει συνεχώς- περιλαμβάνει σε προσιτές τιμές "πιάτα" φτιαγμένα με αγάπη: από ψητά και μαγειρευτά μέχρι φρέσκια ψάρια της ώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.