Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

"Έδωσε" τον Παπακωνσταντίνου στενός του συνεργάτης


Ως τον μόνο συνεργάτη του Γ.Παπακωνσταντίνου που... "μίλησε" χαρακτηρίζουν τα μέλη της Προανακριτικής τον Αναστάσιο...



Μπάνο, νομικό σύμβουλο του Υπουργείου Οικονομικών θεωρώντας ότι όχι μόνο έδωσε απαντήσεις σε πολλά θέματα αλλά ήταν και πειστικός. "Τον Σεπτέμβριο του 2012 τηλεφώνησα στον Παπακωνσταντίνου και του είπα ότι πρέπει να αποκαλύψει το όνομα του συνεργάτη στον οποίο έδωσε το CD προς φύλαξη γιατί αλλιώς στοχοποιούμαστε όλοι οι συνεργάτες σου". Σύμφωνε με τον κ.Μπάνο ο πρώην Υπουργός του απάντησε ότι θα το έκανε αυτό θεσμικά στη Βουλή, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Όπως λέει ο ίδιος ο κ.Μπάνος μάλιστα, τον παρακολούθησε στην ομιλία του στην Ολομέλεια ωστόσο "όνομα δεν άκουσα" είπε χαρακτηριστικά εκφράζοντας σύμφωνα με μέλη της Επιτροπής την δυσφορία του. Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών ο κ.Μπάνος "άδειασε" τον Γ.Παπακωνσταντίνου υποστηρίζοντας ότι το διαβιβαστικό από το CD έπρεπε να είχε πρωτοκολληθεί στα αρχεία του Υπουργείου. Καταλήγοντας μάλιστα ο νομικός σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρθηκε στην σύσκεψη που είχε γίνει στις αρχές του 2011 στο Υπουργείο με θέμα τη διαχείριση και αξιοποίηση της λίστας λέγοντας ότι κανένας δεν ανέφερε πως οι Ελβετοί θέτουν θέμα μη αξιοποίησης της λίστας ως προϊόντος υποκλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.