Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: "Έχασα δουλειά γιατί μου είπαν ότι θα πάρουν τη Τζούλια Αλεξανδράτου"!

Στο βωμό του χρήματος λοιπόν, ο γνωστός αυτός Έλληνας τραγουδιστής έμεινε χωρίς δουλειά, καθώς ο ιδοκτήτης του νυχτερινού κέντρου προτίμησε αντί εκείνον, την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Μιλώντας...


 στο tralala.gr ο Σταύρος Κωνσταντίνου δε μπορούσε να μην κρύψει την απογοήτευσή του: "Αισθάνομαι ότι έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο, η δισκογραφία στον πάτο, η Κύπρος στον πάτο, η Ελλάδα κλπ. Όταν φτάσεις στον πάτο αρχίζουν πολλές φορές τα πράγματα και ξεδιαλύνουν, γίνονται σκέψεις και ανακατατάξεις για το ποιος αξίζει και ποιος όχι".

Και συνεχίζει: "Τώρα τι να σου πω ότι έχασα μαγαζί στην Αθήνα γιατί μου είπαν «δεν μπορούμε να σε πάρουμε γιατί θα πάρουμε την Τζούλια Αλεξανδράτου να τραγουδήσει;!!» Ήταν και η αφορμή που άρπαξα τα μπογαλάκια μου και ήρθα να ηγηθώ σε μαγαζί στην Κύπρο. Λέω αντί να κάθομαι σπίτι μου και να πεινάω, επειδή τραγουδάει μια Τζούλια Αλεξανδράτου σε μαγαζί, καλύτερα να μην συμμετέχω γιατί δεν θέλω να γίνω τραγουδιστής απλά για να γίνω εμπόριο μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση. Θέλω να κάνω κάποια πράγματα λίγα ή πολλά και να έχουν ουσία, να χαίρομαι γι’ αυτά που έκανα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.