Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ανήλικες ξάφρισαν 84χρονο έξω από το σπίτι του!


Ξάφρισαν τις τσέπες ενός ηλικιωμένου που καθόταν έξω από το σπίτι του στην Πάτρα. Μάλιστα, ο 84χρονος είχε όλα του τα χρήματα...


πάνω του, πιστεύοντας ότι έτσι θα τα έσωζε από τους διαρρήκτες. Δεν υπολόγισε, όμως, τις ανήλικες Ρουμάνες με τα «μακριά» χέρια που αλωνίζουν στην πόλη!

Ο 84χρονος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τη νεαρή κοπέλα που του ζητούσε οδηγίες για ένα δρόμο σε σπαστά ελληνικά, αλλά δεν αντιλήφθηκε την ανήλικη συνεργό της που του άρπαξε από την τσέπη 990 ευρώ! Οι δράστιδες τράπηκαν σε φυγή, αλλά τις τσάκωσαν σε μικρή απόσταση αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Πρόκειται για δυο Ρουμάνες ηλικίας 18 και 15 χρόνων, πάνω στις οποίες βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο. Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίθηκαν για να εξακριβωθεί αν έχουν κλέψει και άλλα γεροντάκια και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.