Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!! Η Jennifer Aniston άνοιξε το στόμα της και κάρφωσε απροκάλυπτα τον Brand Pitt!!!


H ηθοποιός σε συνέντευξή της για τον Brand Pitt τον οποίο κατακεραύνωσε με όσα είπε για πρώτη φορά ωμά....


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έδωσε μια συνέντευξη διαφορετική από όλες τις άλλες καθώς αυτή τη φορά χρέη δημοσιογράφου εκτελούσε ο συνάδελφος και καλός της φίλος, Τζέισον Σουντέικις (Jason Sudeikis).Ο δημοφιλής κωμικός, με τον οποίο η Άνιστον συμπρωταγωνιστεί στην ταινία "We're the Millers", τη ρώτησε κάποια στιγμή τι συμβουλή θα έδινε στον 30άρη εαυτό της, αν γύριζε πίσω τα χρόνια.

Ο Τζάστιν Θερού φαίνεται ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της Τζεν. Τώρα που γνώρισε τον εαυτό της και είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια...Ο Τζάστιν Θερού φαίνεται ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της Τζεν.

Τώρα που γνώρισε τον εαυτό της και είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια..."Τρέξε για ψυχοθεραπεία. Καθάρισε όλα αυτά τα σκ**ά. Καθάρισε όλες τις τοξίνες και διώξε τον θόρυβο. Κατάλαβε ποια είσαι. Μάθε καλά τον εαυτό σου", απάντησε η 44χρονη σήμερα σταρ στο πλαίσιο συνέντευξης για το περιοδικό "Glamour" και φυσικά η καμπάνα χτυπούσε για τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη εκείνη την περίοδο.Η Τζεν και ο Μπραντ παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 31ός και χώρισαν 5 χρόνια αργότερα, το 2005, αφού ο Πιτ είχε γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του -όπως προκύπτει με τον καιρό- Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)."Μπορείς να ξε-κάνεις πολλά πράγματα. Αν δεν είσαι ευτυχισμένος, μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος.

Η ευτυχία είναι επιλογή", τονίζει η Άνιστον στέλνοντας τα μηνύματά της για το σήμερα, και τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) στο πλευρό του οποίου προφανώς βρήκε το λιμάνι που έψαχνε. Το είπε κιόλας στον Σουντέικις, ο οποίος επίσης είναι τρισευτυχισμένος με την αγαπημένη του Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde), λίγο αργότερα."Πραγματικά αξίζει να έχει κανείς οικογένεια. Και μόλις γνωρίσεις τον εαυτό σου, και τον αγαπήσεις πραγματικά, τότε θα το προσελκύσεις και αυτό. Και κοίτα, εμείς οι δύο, έχουμε βρει αυτούς τους δύο, όμορφους και τρυφερούς, ανοιχτούς ανθρώπους", ολοκλήρωσε η Τζεν "καρφώνοντας" ξεκάθαρα την προκίτσα στο πλευρό του πρώην. Και ο νοών νοείτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.