Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Δείτε: Η μητέρα που αποπλάνησε τον 15χρονο φίλο της κόρης της


Οι γυμνές Selfies "πρόδωσαν" μια 38χρονη μητέρα. Αποπλάνησε το αγόρι της κόρης της και κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλακή...

Ο λόγος για την Heather Salines, η οποία βίασε τον νεαρό και στη συνέχεια του έστελνε στο κινητό του και γυμνές της φωτογραφίες.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν ένας συμμαθητής του ανήλικου, από το γυμνάσιο Belmonte στο Saugus της Πολιτείας της Μασαχουσέτης, ανέφερε στις αρχές ότι στο κινητό τηλέφωνο ενός φίλου του υπάρχουν γυμνές selfies μια μητέρας.

Άμεσα η αστυνομία συνέλαβε την 38χονη η οποία οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή.



Στην ερώτηση της έδρας γιατί είχε σεξουαλικές επαφές με έναν ανήλικο η απάντηση της ήταν αποστομωτική: "Δε συμπεριφερόταν σαν 15χρονο" είπε και πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και ότι "βγήκε εκτός ελέγχου" λίγο μετά τη γνωριμία τους.

Η 38χρονη παραδέχθηκε ότι είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τον ανήλικο δύο φορές, σε ένα ξενοδοχείο και στο αυτοκίνητό της.

Η Salines που αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 7.500 δολαρίων, αν καταδικαστεί κινδυνεύει με 10ετή ποινή κάθειρξης.



Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.