Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Πάλι ξύλο στο υπ. Οικονομικών - χτυπήθηκε φωτορεπόρτερ [ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ]

Βίντεο σοκ με άνανδρο ξυλοδαρμό γυναίκας από ΜΑΤατζή

Σάλος έχει προκληθεί στο Διαδίκτυο από βίντεο που δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να χτυπάει πισώπλατα και στο κεφάλι απολυμένη καθαρίστρια που....


 μαζί με τις συναδέλφους της διαμαρτύρονταν έξω από το υπουργείο Οικονομικών στη συμβολή των οδών Νίκης και Καραγιώργη Σερβίας...


Άμεση ήταν η αντίδραση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, που διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος είναι ο αστυνομικός που χτυπά την καθαρίστρια Φωτεινή Νικηταρά στο κεφάλι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, 10 Ιουνίου, όταν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μετά τη διαμαρτυρία τους στον Αρειο Πάγο συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους έξω από το υπουργείο, αποδοκιμάζοντας, μάλιστα, και τον νέο υπουργό, Γκίκα Χαρδούβελη.



Νέα επεισόδια

Ο Άρειος Πάγος έκανε σήμερα δεκτό το αίτημα του υπουργείου Οικονομικών και ανέστειλε προσωρινά την υπ. αριθμ. 1584/2014 απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που διέταζε την επανατοποθέτηση των καθαριστριών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο υπουργείο Οικονομικών και στις ΔΟΥ.



Οι ίδιες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έξω από το υπουργείο.

Περίπου στις 4.30 μμ, οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να απομακρύνουν από το σημείο τις καθαρίστριες και όσους τους συμπαραστέκονται. Ξέσπασαν νέα επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων χτυπήθηκε η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.