Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ:Πέθανε στην ουρά περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ!

Ένας άντρας που λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κατέληξε καθοδόν για το νοσοκομείο Παπανικολάου και ο θάνατός του, ανακοινώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι. Ο 70χρονος που...


 περίμενε στην ουρά σε τραπεζικό υποκατάστημα της οδού Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άτυχος άντρας λιποθύμησε λίγο μετά τις 11.00 ενώ περίμενε έξω από την τράπεζα, μαζί με δεκάδες άλλους φορολογούμενους. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που όμως δεν μπορούσε να σταματήσει, λόγω των πολλών παρκαρισμένων αυτοκινήτων στην περιοχή...

Όπως δήλωσε στο NewsIt η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, ο 70χρονος έπαθε ανακοπή στην ουρά της τράπεζας και οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα, τόσο στην τράπεζα όσο και καθοδόν για το νοσοκομείο.

Η διευθύντρια του ΕΚΕΠΥ, Τζίνα Λεπτοκαρύδου τόνισε στο NewsIt, πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο έκαναν στον 70χρονο κάρπα και στη συνέχεια τον μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Όπως μας είπε η κυρία Λεπτοκαρύδου ''ο 70χρονος έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε στην τράπεζα και κατέρρευσε χωρίς να έχει προηγηθεί καυγάς ή κάποια αντιπαράθεση στην τράπεζα''.

H εισαγγελία Θεσσαλονίκης διέταξε έρευνα για το περιστατικό ,ενώ σημειώθηκε άλλη μια λιποθυμία σε ουρά με συνταξιούχους ,ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς τραγική κατάληξη.


seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.