Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Το Facebook ΔΕΝ κατεβάζει τη σημαία του Αλβανικού μίσους [εικόνες]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PLANET-GREECE

Το βίντεο με την προβοκάτσια, πριν μερικές ημέρες που σημειώθηκε στον αγώνα Σερβία - Αλβανία, με την Αλβανική σημαία, που απεικόνιζε χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας (κατέχοντας σημαντικό ποσοστό των εδαφών και της Ελλάδας) ακόμη κάνει τον γύρο του κόσμου. Κι όμως, η επίσημη πολιτική του Facebook είναι...






να ΜΗΝ κατεβάζει τη σημαία του αλβανικού εθνικιστικού μίσους και να την προστατεύει!

Συγκεκριμένα, η ομάδα "We Love America", που δημοσιεύει φωτογραφίες από διάφορα μέρη των ΗΠΑ, προάγοντας τις ομορφιές της χώρας, χθες, εντελώ απροκάλυπτα δημοσίευσε την φωτογραφία από τον αγώνα Σερβία - Αλβανία με την σημαία της μεγάλης Αλβανίας, υπό τον τίτλο "Σεβασμός στους Αλβανούς"!

Πολύ χρήστες του Facebook, από τη Σερβία, τα Σκόπια και την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων κι εμείς στο planet-greece, απαιτήσαμε να κατέβει η επίμαχη φωτογραφία, ως ρατσιστική, που προάγει την βία και τον εθνικισμό. Και ξαφνικά η Facebook άρχισε να στέλνει μαζικά αυτή την επιστολή!


Σύμφωνα δηλαδή με το Facebook, η φωτογραφία του μίσους ΔΕΝ παραβιάζει την πολιτική του!

Φίλοι αναγνώστες, συντονιστείτε ΟΛΟΙ, διαδώστε την είδηση, κάντε report να κατέβει η φωτογραφία και καταγγείλετε την ομάδα!

Παραθέτουμε απευθείας το link για την ομάδα, με την επίμαχη φωτογραφία:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.