Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Είναι αυτό το πλάσμα νεκρή γοργόνα; [video]


Ψεύτικο σκηνοθετημένο βίντεο ή πραγματικότητα; Στα social media γίνεται χαμός...Όπως φαίνεται στις εικόνες, τα απομεινάρια του πλάσματος, που ξεβράστηκε στην παραλία του Γκρέιτ Γιάρμουθ της Βρετανίας παραπέμπουν σε… γοργόνα. Το υλικό καταγράφηκε από την κάμερα ενός Βρετανού, ονόματι, Πολ Τζόουνς και έχουν ήδη αναδημοσιευθεί χιλιάδες φορές στο Facebook. «Σήμερα στo Γκρέιτ Γιάρμουθ βρήκαμε να έχει ξεβραστεί στην παραλία ένα πλάσμα που μοιάζει με νεκρή γοργόνα», έγραψε ο Τζόουνς, προβοκάροντας, προφανώς, τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας.

Κάποιοι από τους χρήστες των social media δηλώνουν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το σώμα γοργόνας, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι πιθανόν πρόκειται για νεκρή φώκια, καθώς στην Ανατολική Ακτή υπάρχει μεγάλη αποικία από γκρίζες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.