Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Μήνυμα Χατζηνικολάου στους εργαζόμενους του ALTER - ΤΩΡΑ

"Δεν θα πάω πουθενά θα σας περιμένω" το μήνυμα του Χατζηνικολάου στους εργαζόμενους στο ALTER αυτό είπε ο δημοσιογράφος πριν από λίγο στην ραδιοφωνική του εκπομπή βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών....
Αφορμή στάθηκε για όλα όσα είπε η κάρτα του Θέμου Αναστασιάδη στην τελευταία του εκπομπή που έγραφε «Ο Ant1 απειλεί… να φέρει τον Χατζηνικολάου να τον βάλει να παρουσιάσει δελτίον! Απαντάμε: εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε». Την ίδια ώρα δηλώνει έτοιμος να αρχίσει εκπομπή μέσω διαδικτύου καθώς όπως είπε δεν μπορεί να κάτσει φρόνιμος. Ακόμα ο παρουσιαστής είπε ότι αν θέλετε να πείτε τον Κουρή "Μακάκας" μπορείτε να τον πείτε καθώς όλα αυτά τα χρόνια είχε αφήσει εν λευκό το κανάλι τον Γιαννίκο με αποτέλεσμα να χάσει πολλά χρήματα και μάλιστα τους τελευταίους μήνες αναγκάστηκε να πουλήσει μέρος της περιουσία του προκειμένου να βρει χρήματα για να ανταποκριθεί σε μέρος των οφειλών προς τους εργαζομένους  ενω ζήτησε να μην αφήσουν κανεναν να εκμεταλευθεί τον αγώνα τους, να ζυγίσουν τα πράγματα και να βρούν μια λύση έτσι ώστε το κανάλι να λειτουργήσει και πάλι αμέσακ ια νξεκινήσουν να έρχοντια κάποια έσοδα.

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Χατζηνικολάου είναι πράγματι ενας ικανός δημοσιογράφος και με ταλέντο που συνδυάζει και ωραία πλήν γλυκανάλατη εμφάνιση.Οπου πήγε ανέβασε την ακροαματικότητα -χρησιμοποιώντας και Τραγκες βέβαια-αλλά την ανέβασε.Στα μείον του βέβαια η πολιτική καταγωγή του -ατταβισμός και το οτι άφησε τον ανεκδιήγητο Κουρή να βωμολοχεί απο την εκπομπή του με χυδαιότητες που αρμόζουν στα καταγωγεια απο τα οποία ως φαίνεται προέρχεται.Αυτά για τα πρόσφατα.Δεν μπορείς όμως να ζητάς και το τέλειο απο έναν άνθρωπο που καθημερινά εκτίθεται δημόσια επί ώρες και έτσι έχει αναπτυγμένο σε μέγιστο βαθμό τον εγωισμό του.Αφού όμως ο πρόστυχος Θέμος τον κυνηγησε απο τον Αντέννα τώρα εμφανίζεται αλληλέγγυος με τους εργαζόμενους στο ΑΛΤΕΡ.Μερικοί ισχυρίζονται οτι είναι και Δούρειος ΄Ιππος του ΚΟΥΡΉ.Νομίζω οτι πρέπει να διαφυλάξει την αξιοπιστία του και μην μπλέκει με τύπους σαν τον Κουρή.Χρειάζεται βέβαια και ένας εργοδότης αλλά αν είναι να επανέλθει ο Κουρής τότε καλύτερα να μην ανοίξει ο σταθμός και να παραμείνει στα σποτάκια που εκπέμπει σήμερα και ειναι πολύ πιο αξιόλογα απο εκπομπές τύπου Πάνια και Σπίνου.΄Αλλωστε τα κόλπα με τις διαφημιστικές -παγκόσμια πατέντα-ερευνώνται και μπορεί ακόμα και να οδηγήσουν σε νέο αδιέξοδο μια επανεμφάνιση ΚΟΥΡΉ ΕΝ ΌΨΕΙ ΠΟΙΝΙΚΏΝ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΕΞΕΛΊΞΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.