Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Υπό κράτηση ο Στρος Καν για υπόθεση μαστροπείας στη Γαλλία

Υπό κράτηση ο Στρος Καν για υπόθεση μαστροπείας στη Γαλλία
Υπό κράτηση βρίσκεται ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών της Λιλ που τον ανάκριναν για συμμετοχή σε μαστροπεία, γνωστότερη ως ...
η «υπόθεση του ξενοδοχείου Καρλτον της Λιλ».Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές της Λιλ υποψιάζονται ότι ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ διακινούσε μαύρο χρήμα για να πληρώνει τα κολ-γκερλ που του προμήθευε ένα δίκτυο μαστροπών, με επικεφαλής τους επιχειρηματίες Φαμπρις Πατσκόφσκι και Νταβίντ Ροκέ, που είχε την έδρα του στην πόλη Λιλ.
οι δύο αυτοί μαστροποί οργάνωναν πάρτυ με όργια για τον Ντομινίκ Στρος Καν στο παρελθόν, τόσο στην Ουάσινγκτον όπου είναι η έδρα του ΔΝΤ αλλά και στη Νέα Υόρκη.
Ο Στρος Καν στην απολογια του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι οι γυναίκες που του προμήθευε το κύκλωμα ήταν ιερόδουλες, αλλά οι δικαστικές αρχές δεν πείστηκαν. Λέγεται ότι πριν από δύο χρόνια ο Στρος Καν είχε ακυρώσει εκδήλωση του ΔΝΤ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας επικαλούμενος λόγους υγείας αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν συντροφιά με κολ γκερλ που είχε έρθει από τη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.