Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Apple και Google

Το αμερικανικό εμπορικό σώμα ενόρκων ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα επανεξετάσει την αρχική του απόφαση για την Αpple. Το αμερικανικό εμπορικό σώμα ενόρκων ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα επανεξετάσει την αρχική του απόφαση για την Αpple.....
Το αμερικανικό εμπορικό σώμα ενόρκων ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα επανεξετάσει την αρχική του απόφαση με την οποία σημείωνε ότι η εταιρεία Apple παραβίασε μία από τις τέσσερις ευρεσιτεχνίες που υποστήριξε η Motorola, η οποία είναι πλέον θυγατρική μονάδα της Google.
Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο της μάχης στη βιομηχανία των smartphones η οποία έχει δεκάδες αγωγές σε διάφορες ηπείρους.
Οι νομικές προκλήσεις είναι ένα πληρεξούσιο όσον αφορά τη μεγάλη μάχη για το μερίδιο αγοράς μεταξύ της Apple και των εταιρειών που χρησιμοποιούν το Android, δηλαδή το λογισμικό της Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.