Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σαν τα ποντίκια στη φάκα πιάνονται οι λαθρομετανάστες στη Κρήτη.

8 αλλοδαποί , ηλικίας από 14 έως 31 ετών συνελήφθησαν , στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο στη χώρα.


Επιπλέον, αναζητούνται οι τρεις διακινητές που διευκόλυναν την είσοδο των μεταναστών στη χώρα, μεταφέροντάς τους με μίνι λεωφορείο.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν διερχόμενο Ι.Χ.αυτοκίνητο (Mίνι Λεωφορείο), κάνοντας σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.

Ο οδηγός για να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο σε σημείο που οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν άμεσα να προσεγγίσουν.

Ο οδηγός και ακόμη δύο άτομα – διακινητές κατάφεραν να διαφύγουν.
Στο όχημα επέβαιναν οι οχτώ συλληφθέντες μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από τη θάλασσα, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.
Τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.