Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η γυναίκα που λέει 11 λέξεις σε 1 δευτερόλεπτο [ΒΙΝΤΕΟ]


Η εν λόγω κυρία σίγουρα δε θα θέλατε να σας πιάσει την κρεβατομουρμούρα! Η κυρία Φραν Κάπο από τις ΗΠΑ είναι ο άνθρωπος που μιλάει πιο γρήγορα από όλους στον κόσμο...


H Κάπο έχει κερδίσει μια θέση στο μεγάλο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και η εκπομπή «Ripley's Believe it or Not!» έχει κάνει εκτενή ρεπορτάζ γι' αυτήν μιας και μπορεί να πει 11 λέξεις σε ένα δευτερόλεπτο.
Η ίδια έκανε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ στο Las Vegas σε σχετικό διαγωνισμό, όταν είπε 585 λέξεις σε ένα λεπτό.
Στη συνέχεια βελτίωσε την απόδοση της λέγοντας 603.32 λέξεις σε 54.2 δευτερόλεπτα. Η... επίσημη δουλειά της είναι να αρθρογραφεί σε περιοδικά ταξιδιωτικού περιεχομένου και στο προσωπικό της blog. Μάλιστα έχει γράψει και το βιβλίο «Adrenaline Adventures: Dream it, Read it, Do it!» για τα ταξίδια της στον κόσμο.
Τελευταίο της κατόρθωμα η αφήγηση του παραμυθιού «Τρία γουρουνάκια» σε... 13 δευτερόλεπτα! Βέβαια, θα μου πείτε αφού κανείς δεν μπορεί να ακούσει καθαρά τι λέει πώς ξέρουμε ότι μιλάει σωστά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.