Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Στον "Αγ. Ανδρέα" της Πάτρα διοικητής και υποδιοικητής κάνουν βάρδιες μεταφέροντας το φαγητό των ασθενών !


Είναι τέτοιες πλέον και πιεστικές οι ανάγκες που ακόμη και ο υποδιοικητής του νοσηλευτηρίου έχει μπει στις βάρδιες των οδηγών και μεταφέρει φαγητά και αίμα για εξετάσεις με τα οχήματα του «Αγ. Ανδρέα»...


Μπορεί να φαντάζει ακραίο είναι όμως θλιβερή πραγματικότητα τα. Το περιορισμένο προσωπικό δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να καλύπτει όλες τις βάρδιες. Ετσι προ ημερών εντοπίστηκε ο διοικητής του Απόστολος Λέτσιος να οδηγεί αυτοκίνητο που μετέφερε φαγητό των ασθενών. Ενώ σε μόνιμη σχεδόν βάση εκτελεί βάρδιες μεταφοράς υλικών και φαγητών ο υποδιοικητής Βασίλης Καραμπελιάς !
Μάλιστα χθες δεν υπήρχε κανείς για να μεταφέρει το φαγητό των ασθενών και ανέλαβε να το πράξει άτομο που έχει προσληφθεί για την φύλαξη του ιδρύματος!
Προ ημερών δε , εξαιτίας αυτού του προβλήματος το πρωϊνό που δίδεται στους ασθενείς περίπου στις 8, το έλαβαν στις 10.30!
Για τα προβλήματα με την έλλειψη προσωπικού και γενικότερα με τις …αρρυθμίες του νοσηλευτηρίου έγινε σύσκεψη προ ημερών και αποφασίστηκε η άμεση συνάντηση με τον υπουργό Υγείας.
Το ραντεβού ανέλαβε να κλείσει ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου (χρόνια εργαζόμενος στον «Αγ. Ανδρέα») και αναμένεται να γίνει την προσεχή εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.