Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Πυροβολισμοί για τρεις Ποντιακές λύρες!


Με πυροβολισμούς στον αέρα προσπάθησαν ένας ηλικιωμένος «πιστολέρο» και ο γιος του να λύσουν τις...


 οικονομικές διαφορές που είχαν με μια οικογένεια, από την οποία είχαν αγοράσει… Ποντιακές λύρες αλλά δεν τις είχαν αποπληρώσει!
Το επεισόδιο αναστάτωσε μέρα- μεσημέρι το Άργος Ορεστικό, όταν ο 80χρονος πατέρας πυροβόλησε στον αέρα για να τρέψει σε φυγή τον 76χρονο κατασκευαστή των οργάνων και τους δυο γιους του ηλικίας 36 και 49 χρόνων που πήγαν να ζητήσουν την αμοιβή τους, ενώ και ο 46χρονος γιος του τους απείλησε κρατώντας πιστόλι! Μάλιστα, οι δυο… «νταήδες» προέβαλαν σθεναρή αντίσταση και στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που κάλεσαν τα θύματα, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν με χειροπέδες!
Στο σπίτι τους, μαζί με τα δυο πιστόλια, κατασχέθηκαν οι τρεις χειροποίητες ποντιακές λύρες μαζί με ένα δοξάρι και πέντε ξύλινες θήκες που φέρονται να είχαν υπεξαιρέσει. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες κατά περίπτωση για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή και απειλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.