Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Σήμα κινδύνου και από τη ΣΕΕΝ για την απεργία της ΠΝΟ


Καταστροφικές είναι οι επιπτώσεις της απεργίας των πλοίων στα νησιά σύμφωνα με το Σύνδεσμο...


 Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), που καλεί την ΠΝΟ να την σταματήσει άμεσα.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΕΝ αναφέρεται στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται στην καθημερινή διαβίωση των νησιωτών, στη διακίνηση του επιβατικού κοινού αλλά και στη διακίνηση εμπορευμάτων, εξαιτίας της «πρωτοφανούς» σε διάρκεια απεργίας της ΠΝΟ και των πληρωμάτων των ακτοπλοϊκών πλοίων.

Επιπλέον καλεί την ΠΝΟ να διακόψει άμεσα τις απεργιακές κινητοποιήσεις αποκαθιστώντας την ομαλότητα στα ελληνικά νησιά καθώς κάνουν λόγο για «καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία».

Ωστόσο ο σύνδεσμος εκφράζει με την ανακοίνωσή του την έντονη αντίθεσή του σε ότι αφορά την αύξηση της φορολογίας των ναυτικών, η οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «θα έχει πολύ σοβαρές αρνητικές συνέπειες στη ναυτιλία μας, στην καλή εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των νησιών μας, στον τουρισμό της χώρας και στην προστασία των εθνικών μας συμφερόντων σε μία εποχή εξαιρετικά δύσκολη για την πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.