Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Υποκρισία Τσίπρα: Να ματαιωθεί η απόφαση πριν οι ζημίες είναι ανεπανόρθωτες [ΒΙΝΤΕΟ]


Το σχέδιο που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν προεκλογικά ότι είναι το καλύτερο για την Ελληνική οικονομία, το "κούρεμα" δηλαδή των τραπεζικών καταθέσεων, βγαίνει τώρα ο ίδιος ο αρχηγός τους κόμματος και το καταδικάζει, για την Κύπρο...



Μιλώντας το μεσημέρι από τα γραφεία του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η ελληνική πλευρά έχει τεραστία ευθύνη για την αποδοχή μιας τέτοιας απόφασης, όπως αυτής του Eurogroup.

Παράλληλα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει «σε έκτακτη σύγκλιση της ολομέλειας της Βουλής, όπως έχει υποχρέωση να πράξει», αλλά και να ζητήσει έκτακτη σύγκλιση Συνόδου Κορυφής για το θέμα της Κύπρου. «Η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να αποδεχθεί μια τέτοια επιλογή», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην επικείμενη ψηφοφορία στην κυπριακή Βουλή, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «στην απόφαση της Βουλής στηρίζεται όχι μόνο το μέλλον της Κύπρου αλλά όλης της Ευρωζώνης» και πρόσθεσε: «Να ματαιωθεί η απόφαση πριν οι ζημίες είναι ανεπανόρθωτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.